Učite i nasmijte se uz Napa kako biste bili sigurni i zdravi na radnom mjestu

EUROPSKA AGENCIJA ZA SIGURNOST I ZDRAVLJE NA RADU

(OSHA) – Svaki put postupa na isti način: s velikim osmijehom na licu pruža vam savjete o sigurnosti koje nećete zaboraviti. Bez obzira na životnu dob, Napo ima važnu lekciju za svakoga tko uđe u njegov animirani svijet rada, suočen sa sigurnosnim pitanjima. Zanimljiv pristup „učenja uz osmijeh”, jezik bez riječi i kulturna neutralnost ono je što seriju filmova s Napom u glavnoj ulozi čini univerzalnim i snažnim resursom koji se može upotrebljavati u poduzećima i strukovnim školama za jačanje svijesti o raznim aspektima sigurnosti i zdravlja na radu (OSH). Odjeljak Napo na radnom mjestu sa serijom aktivnosti „Razumijevanje mišićno-koštanih poremećaja uz Napa” može poslužiti kao vodič kroz raspravu o glavnim rizičnim faktorima za poremećaje mišićno-koštanog sustava i predloženim rješenjima uz podršku scena iz filmova o Napu na tu temu.
Napo čak odlazi u osnovne škole s nizom prilagođenih lekcija kako bi pomogao učiteljima da na jedinstven i maštovit način radnicima budućnosti predstave sigurnost i zdravlje na radu.

Još niste upoznali Napa? Otkrijte sve njegove filmove. Filmovi mogu biti od velike pomoći za poticanje kreativne rasprave na radnom mjestu o pitanjima sigurnosti i zdravlja na radu. Uz pomoć Napa možete ojačati svijesti o radnim izazovima koje predstavlja COVID-19. Pogledajte i podijelite: Napo u… zaustavite pandemiju i Napo… radi od kuće i doprinosi suzbijanju pandemije