HSP - Hrvatski sindikat POŠTE

Događanja

I NAŠI SU ČLANOVI KUHALI FIŠ U SLAVONSKOM BRODU

Otvoreno prvenstvo u kuhanju fiša održano je prošlog petka, 5. srpnja, u Sportsko-rekreacijskom centru Poloj u Slavonskom Brodu. Od čak 74 prijavljene ekipe, u kuhanju ove slavonske delicije, natjecala se i naša ekipa „POŠTARI – HSP“. Velika konkurencija dovoljno govori o popularnosti ovog natjecanja, a unatoč tome što naša ekipa nije osvojila nagradu za fiš, uspomene će se rado prepričavati, jer je atmosfera uz druženje i dobar roštilj bila itekako vesela i ugodna. Fišijada u Brodu ima već tradicionalan značaj i poznata je po predivnom ambijentu te odličnoj zabavi, stoga se naši članovi uvijek tamo rado okupljaju i druže. Čestitamo na sudjelovanju!

Temeljem Sporazuma o poslovnoj suradnji s Veleučilištem Baltazar Zaprešić, članovima Hrvatskog sindikata pošte omogućeno je studiranje i pohađanje studijskih programa prema posebnim, značajno povoljnijim uvjetima. Online model je digitalni način studiranja iz bilo kojeg mjesta u svijetu ili od kuće, bira se između redovnog i izvanrednog studiranja.

UPISI U TIJEKU!!!

 • Studijski programi koje izvodi Veleučilište su:
  • Stručni prijediplomski studij Poslovanje i upravljanje – ONLINE
  • Stručni prijediplomski studij Informacijske tehnologije – ONLINE
  • Stručni prijediplomski studij Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu
  • Stručni diplomski studij Projektni menadžment – ONLINE
  • Stručni diplomski studij Komunikacijski menadžment – ONLINE
  • Stručni diplomski studij Menadžment javnog sektora – ONLINE
  • Stručni diplomski studij Financije i investicije

  Informacije o svim studijskim programima možete pronaći na: https://www.bak.hr/studijski-programi/

  Informacije o upisima dostupne su na: https://www.bak.hr/upisi/o-upisima-i-studiranju-na-baltazaru/

  Za dodatne informacije slobodno se obratite voditeljima studijskih programa:

  • Studij Informacijske tehnologije: dr. sc. Alisa Bilal Zorić, v. pred. – abilal@bak.hr
  • Studij Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu: prof. dr. sc. Drago Ružić – druzic@bak.hr
  • Studij Projektni menadžment: doc. dr. sc. Zlatko Barilović, prof. struč. stud. – zbarilovic@bak.hr
  • Studij Komunikacijski menadžment: dr. sc. Stjepan Lacković, prof. struč. stud. – slackovic1@bak.hr
  • Studij Menadžment javnog sektora: dr. sc. Ninoslav Gregurić Bajza, v. pred. – nbajza@bak.hr
  • Studij Financije i investicije: Dario Lešić, univ. spec. oec., v. pred. – dlesic@bak.hr

U organizaciji Hrvatskog sindikata pošte, Podružnice 1, Zagreb u prošlu subotu 8. lipnja, kod jezera u Granešini upriličeno je druženje u spomen na prerano preminulog kolegu i prijatelja, našeg sindikalnog povjerenika Davora Kršića.

U sklopu druženja odigran je turnir u pikadu, na kojem je pobjedu odnijela Jasminka Burek. Drugo mjesto osvojio je Milojko Kopanjić, a treće Tomislav Valjak. Čestitamo svim sudionicima.

Druženju se pridružila i Davorova obitelj, što nam je bilo posebno drago.

Zahvaljujemo svim članovima koji su se odazvali našem pozivu, jer time živi sjećanje na našeg dragog kolegu Davora.

Fotografije: Ivica Pavlović/Martina Cikojević

I ove godine Hrvatski sindikat pošte organizirao je tradicionalni memorijalni turnir Petar Ekmajer – Pero i obilježio dan Podružnice Slavonski Brod.
Turnir se održao na terenima s umjetnom podlogom na stadionu kraj Save. Ove godine Brođani su bili posebno motivirani jer su pobjedu posvetili nedavno prerano preminulom poštaru Zlatanu Iličiću, koji je sudjelovao na svim turnirima, druženjima i putovanjima u organizaciji Hrvatskog sindikata pošte.
Prvo mjesto osvojila je ekipa: HRVATSKI SINDIKAT POŠTE SLAVONSKI BROD
Drugo mjesto: EMI
Treće mjesto: OSIJEK – BROD
Za najboljeg vratara proglašen je DARIO KRAJNOVIĆ.
Ovim putem upućujemo čestitke svim sudionicima turnina na sudjelovanju i izdržljivosti na 32 stupnja, koliko je iznosila temperatura taj dan.
Druženje se nastavilo u Sportsko rekreativnom centru Poloj do kasnih večernjih sati, uz odličnu hranu, pjesmu i zabavu.
Veseloj atmosferi svakako su pridonijeli zvuci harmonika, jer poznato je da je harmonika jedan pozitivan instrument koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Hvala svima. Vidimo se sljedeće godine!

 

Dragi naši,

od srca vam čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske!

Hrvatski sindikat pošte, odnosno Podružnica 5 – Vukovar prošli je vikend, od 24. do 26. svibnja, tradicionalno organizirala Memorijalni turnir Robert Bajtal.

Ovaj se turnir održava svake godine u spomen na našeg dragog kolegu i povjerenika HSP-a Roberta Bajtala, koji je tragično poginuo na radnom mjestu u PU Vinkovci. Ovogodišnji turnir je već 21. po redu u našoj organizaciji. Osim što nas podsjeća na brzinu protoka vremena, ova nam visoka brojka govori i to da je Memorijal u Vinkovcima omiljen među našim članovima, pa i mlađim generacijama, kao i to da je naš pokojni Robert bio cijenjen i voljen kolega, kojega se svi s radošću prisjećaju.

Memorijal je započeo uobičajeno, obilaskom Robertovog groba, komemoracijom u PU 32100 te posjetom njegovoj obitelji. Turnir se održao u Vinkovcima, na sportskim terenima Lučić sport, a na njemu su sudjelovale muške malonogometne ekipe, a umjesto tradicionalne odbojke, ovoga se puta organiziralo natjecanje u pikadu.

Iako sportski rezultati nisu bili u prvom planu, valja istaknuti da je malonogometni turnir osvojila ekipa iz Osijeka, drugo mjesto ekipa iz Velike Gorice, a treće mjesto zauzela je ekipa iz Vukovara. Najboljim igračem proglašen je Petar Štolfa iz Osijeka, dok je najbolji golman bio Kristijan Lukenda, također iz Osijeka. U pikadu su snage odmjerili i muškarci i žene, a više sreće i preciznosti imali su muškarci koji su zauzeli sva tri prva mjesta. Najbolji je bio Tomislav Cerjan iz Vukovara. Drugo mjesto osvojio je Slavko Stanić iz Zagreba, a treće gost iz Mađarske Laszlo Horvath.

Ostaje nam još jednom zahvaliti i čestitati svim sudionicima turnira, kao i našim dragim tradicionalnim gostima iz Sportske udruge Mađarske pošte na odazivu, sportskom fair-play-u te ugodnom druženju i zabavi, uz već tradicionalan poziv za iduću godinu – „…i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce…“.

 

Redoviti 7. Sabor Nezavisnih hrvatskih sindikata, naše sindikalne središnjice, kojim je ujedno obilježeno i 25 godina rada, održan je jučer, 28. svibnja u Zagrebu, uz brojne uvažene goste iz sindikalnih, političkih i poslovnih krugova. Sabor se održava svake četiri godine, a ovaj put birao se i novi predsjednik jer nakon 25 godina s čelne pozicije NHS-a, odlazi Krešimir Sever.

Za novog predsjednika izabran je Darije Hanzalek, predsjednik Sindikata grafičara i medija, koji dužnost preuzima u srpnju. Čestitamo novom predsjedniku, radujemo se našoj zajedničkoj suradnji i želimo mu puno uspjeha u radu.

Kao gosti Sabora pozdravne su riječi, među mnogima, uputili i premijer Andrej Plenković, potpredsjednik Sabora Željko Reiner, resorni ministar Marin Piletić te izaslanik predsjednika Republike, savjetnik Velibor Mačkić. Premijer je u svom obraćanju naglasio važnost sindikata i dijaloga posebno pri izradi niza zakona pri čemu je najavio ponovno osnivanje vladinog ureda za socijalno partnerstvo.

„Smatram da nam je on potreban. Da nam treba netko da ovaj dijalog prati i njeguje, brine, svakoga dana“, rekao je Plenković.

U svom oproštajnom govoru kao čelnik NHS-a, Sever se zahvalio i prisjetio svih kolega s kojima je sve ove godine radio na jačanju NHS-a u borbi za radnička prava, naglasivši da je bit sindikalnog djelovanja solidarnost i socijalna pravda.

„Nama u Hrvatskoj i na europskoj razini nedostaje tog odgoja za solidarnost i socijalnu pravdu“, ustvrdio je te dodao da zauzetost za to znači zauzetost za temelje društva, a dužnost je sindikata, naglasio je, da se bori za to dvoje. Već od najmanjih nogu, dodao je, odgajamo djecu da je dobro biti poduzetnikom, da se to isplati, ali usporedo s tim odgojem, naglasio je, mi ih moramo odgajati za društvenu solidarnost. „Treba ih učiti da je časno raditi, da je časno biti radnik, da je časno živjeti od svoga rada, da taj radnik zaslužuje i dostojne uvjete rada i dostojno radno vrijeme i dostojnu plaću“, rekao je Sever čiji su govor izaslanici sabora popratili dugotrajnim pljeskom.

„I mogu otići doista miran i zadovoljan jer sve ove godine sasvim sigurno ostave traga na čovjeku. Na meni je NHS ostavio duboku brazdu, zaoranu dubokim plugom, i časno ću je nositi sve ove naredne godine. Hvala vam.“ rekao je Sever.

Kao član NHS-a, Hrvatski sindikat pošte u radu 7. Sabora NHS-a sudjelovao je sa svojih 6 delegata s pravom glasa.

Ovom prilikom, istinski se želimo zahvaliti Krešimiru Severu na svemu što je učinio za nas, za članove HSP-a, ali i za svakog pojedinog radnika u Hrvatskoj. Hvala mu na dugogodišnjem i nesebičnom davanju, odricanju, strpljenju i razumijevanju te na svakoj pomoći, prijateljskom savjetu i uspješnoj suradnji. S Krešimirom Severom na čelu, posljednjih 25 godina, izgrađena je snažna središnjica koja je ujedinila na desetke tisuća hrvatskih radnika i koja se uvijek odlučno i snažno borila za zaštitu njihovih prava te se zalagala za solidarnost, zajedništvo, socijalnu pravdu i dostojanstvo. Zahvaljujući Kreši, NHS je zauzeo značajno mjesto na sindikalnoj karti Hrvatske i sasvim sigurno, svojim je radom i zalaganjem zauvijek zadužio sve nas sindikalce, ali i mnogobrojno članstvo. Iznimna nam je čast i zadovoljstvo što smo bili njegovi suradnici i svjedoci vremena u kojem je Krešimir djelovao. Dragi Krešo, još jednom – hvala!

 

   

 

Pod geslom „Povezujemo ljude – štitimo prava“, u Tuheljskim Toplicama je prošlog petka, 10. svibnja 2024., održan 7. Sabor Hrvatskog sindikata pošte. Na Saboru su održani redoviti izbori za članove i zamjenike Nadzornog odbora, Statutarne komisije te predsjednika Hrvatskog sindikata pošte, za kojeg je izabran Nenad Puškar, dugogodišnji pravni savjetnik u našem sindikatu te bliski suradnik Milana Jukića, dosadašnjeg predsjednika HSP-a, koji nakon dva odrađena mandata i deset godina na čelu HSP-a odlazi u zasluženu mirovinu.

Saboru su nazočili zastupnici (povjerenici) iz svih podružnica, njihovi gosti, naši umirovljenici te gosti iz Nezavisnih hrvatskih sindikata, naše sindikalne središnjice te predstavnici Hrvatske pošte, član Uprave Siniša Šukunda, direktorica Ureda za upravljanje ljudskim resursima Ivana Mirković Pogorilić te njena pomoćnica Branka Tadić. Ovom prilikom, svim sudionicima želimo se zahvaliti što su svojom nazočnošću uveličali naš Sabor.

Sabor HSP-a prilika je za analizu postignutog u proteklom petogodišnjem razdoblju, za podsjećanje na izazove s kojima se danas suočavamo u našem sindikalnim radu, kao i za određivanje smjernica za buduće vrijeme koje nam tek dolazi. Novoizabrani predsjednik Nenad Puškar u svom se obraćanju zastupnicima Sabora (povjerenicima i članovima HSP-a) zahvalio na ukazanom povjerenju te istaknuo ponos, čast i zadovoljstvo što nakon sindikalnih velikana i osnivača našeg sindikata, Josipa Pupića, Jadranke Dumbović te Milana Jukića, preuzima vodstvo najvećeg i najjačeg sindikata u Hrvatskoj pošti.

U svom obraćanju Saboru, novoizabrani predsjednik je, između ostalog naglasio:

„U svom radu na mjestu predsjednika bit ću otvoren i dostupan za komunikaciju te dijalog sa svim zainteresiranim članovima Hrvatskog sindikata pošte, ali i šire. Otvoreno ću podupirati sve kvalitetne prijedloge i inicijative, poštivat ću i uvažavati različitosti sindikalnih mišljenja. Slogan ovog našeg 7. Sabora glasi “POVEZUJEMO LJUDE – ŠTITIMO PRAVA”. On sve nas potiče da razvijamo zajedništvo i međusobnu povezanost, ali i da u našim brojnim sindikalnim aktivnostima, s posebnim naglaskom na zaštitu radničkih i sindikalnih prava svakog našeg člana, budemo uvijek pravedni, odlučni i beskompromisni.

Predani smo i iskreni u razvijanju socijalnog dijaloga s poslodavcem, a sve u cilju kako bismo osigurali bolju budućnost za naše članove i za sve radnike Hrvatske pošte. Kad socijalni dijalog više nije dostatan, Hrvatski sindikat pošte se kroz povijest pokazao uspješnim organizatorom brojnih industrijskih akcija, poput prosvjeda, štrajkova i raznih drugih sindikalnih aktivnosti, od kojih su gotovo sve rezultirale ugovaranjem boljih i kvalitetnijih radnih i materijalnih prava radnika te sklapanjem povoljnih kolektivnih ugovora. Tako smo radili do sada i tako ćemo nastaviti raditi u buduće.

Cjelokupan fokus naših aktivnosti treba biti usmjeren prema našim članovima. Zbog njih mi postojimo, zbog njih smo uspješni i njihovo povjerenje je presudno za sve naše buduće rezultate. S druge strane, na svima nama je da nastavimo graditi sindikalno zajedništvo, razvijamo međusobno povjerenje, da pružamo ruke suradnje jedni drugima, jer mi smo sindikalna obitelj koja se brine za svakog svojeg člana“, rekao je Nenad Puškar.

Na kraju svog izlaganja, zahvalio se „kapetanu našeg sindikalnog broda“, dosadašnjem predsjedniku Milanu Jukiću. Napomenuo je da je on kroz posljednja dva mandata vrlo uspješno kormilario našim brodom, kojim smo prolazili kroz „mnogobrojne nevere, od orkanskih bura pa do maestrala, izbjegavajući oštre sindikalne hridi i uvijek smo sigurno uplovili u našu luku“, dodavši da nam ostavlja sindikat koji je uspješan u svakom pogledu, prema ljudskim i sindikalnim vrijednostima, prema financijskim mogućnostima, prema rezultatima izbora za radnička vijeća i povjereništva radnika za zaštitu na radu, te prema uspjesima u pregovorima za sklapanje povoljnih kolektivnih ugovora.

Foto: Ivica Pavlović

Hotel Well Terme Tuhelj za svoje TOP partnere (a među njima je i Hrvatski sindikat pošte te svi njegovi članovi) nudi posebnu ponudu!

Ponuda vrijedi do 21.6.2024. (min. boravak 2 noći)

Paket uključuje: polupansion, kupanje na bazenima Vodenog planeta, neograničen ulaz u Svijet sauna, noćno kupanje subotom, korištenje ogrtača za kupanje i ručnika.

Cijena Well premium: 65,00 € / osoba / noć
Cijena Well classic: 55,00 € / osoba / noć

U terminima ALL INCLUSIVE LIGHT PAKETA (26.4. – 5.5.) vrijedi obavezna doplata 4,00 € po osobi / dan
za neograničeno piće uz večeru. Za ponude vrijede redovne doplate i popusti za djecu.

Opći uvjeti: broj soba u ponudi je ograničen. Ponuda je ekskluzivno namjenjena poslovnim partnerima Terma Tuhelj i Terma Olimia, njihovim zaposlenicima i prijateljima.

Požurite s rezervacijom, ponuda je ograničena.

Svima vam od srca želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Svim našim kolegicama, od srca čestitamo Međunarodni dan žena!

TURISTIČKA SEZONA 2024.

PRIJAVE SE PRIMAJU do 26. veljače 2024.

Zaposleni u Hrvatskoj pošti imaju mogućnosti ljetovati u turističkim objektima PLAVE VALE HSP: Punat (otok Krk), Rogoznica, Bol (otok Brač), Vrboska (otok Hvar) i Mlini kod Dubrovnika.

Vrhunski turistički smještaj, iznimno pristupačne cijene i povoljni uvjeti plaćanja, pružaju Vam mogućnosti uživanja u najljepšim hrvatskim turističkim odredištima na Jadranu.

Cijene noćenja su povoljne i kreću u od 40,00 € do 70,00 € po danu turističkog smještaja.

Plaćanje smještaja moguće je jednokratno (prije dolaska na objekt) uz popust od 5% ili u ratama (5-10 mjesečnih rata) bez kamata.

Ako ste za vrijeme glavne turističke sezone od 16. lipnja do 15. rujna 2024., namjeravali svoje ljetovanje ili odmor provesti u nekom od naših turističkih objekata, pozivamo Vas da popunjeni obrazac za prijavu, koji možete naći na internetskoj stranici www.sindikat-hsp.hr ili kod Vašeg sindikalnog povjerenika, DOSTAVITE osobno – poštom na našu adresu PLAVA VALA HSP d.o.o., Radićeva 12, 10000 Zagreb ili putem fax-a na broj 01 4929 676 ili na e-mail blagajna1@sindikat-hsp.hr,

POŠALJITE NAM SVOJE PRIJAVE DO 26. VELJAČE 2024.

U turističkoj sezoni 2024. raspored smjena gostiju bit će na bazi sedam noćenja (smjene su nedjeljom), osim za turistički smještaj u Vrboskoj na otoku Hvaru, gdje će smjene biti na bazi 10 noćenja.
Sve preostale informacije vezane uz naše ponude, kao i uz uvjete smještaja možete pronaći na našoj internetskoj stranici www.sindikat-hsp.hr ili upitati na telefone 01 4686 087, 4686 088, 4686 093.

VRHUNSKI SMJEŠTAJ – POVOLJNE CIJENE – TOP TURISTIČKE DESTINACIJE
PLAVA VALA HSP d.o.o.

PRIJAVE DO 31. KOLOVOZA 2023.

Dragi članovi, Hrvatski sindikat pošte i ove godine tradicionalno organizira sportske susrete za svoje članove. Susreti će se održati u Zaton Holiday Resortu, Dražnikova 76 t, Zaton, od 21. do 24. rujna 2023. godine.  Prijave kreću s današnjim danom i trajat će do 31. kolovoza 2023. Kao i ranijih godina, na susrete će se moći prijaviti i oni koji nemaju sportskih ambicija, a navijanje i druženje im dobro ide. Mogućnost za odabir takvog načina sudjelovanja bit će ponuđena na prijavnici koju ćete moći pronaći kod svog sindikalnog povjerenika.

Na prijavnici ćete moći odabrati jednu od ponuđenih disciplina – mali nogomet (M), pikado (Ž/M), boćanje (Ž+M), odbojka (Ž+M), povlačenje konopa (Ž+M), tenis (Ž/M) i stolni tenis (Ž/M).

Molimo vas da na prijavnicama popunite SVE tražene podatke.

Kao i za sve dosadašnje susrete, na prijavnici će biti potreban potpis vašeg neposrednog rukovoditelja, stoga vas molimo da se na vrijeme organizirate i usuglasite sa svojim nadređenima, odnosno da dogovorite korištenje godišnjeg odmora u navedene dane održavanja susreta. Uz prijavnicu, potrebno je popuniti te potpisati i suglasnost, koju također možete zatražiti kod svog sindikalnog povjerenika.

 

 

PRIJAVE SE PRIMAJU do 3. ožujka 2023.

Zaposleni u Hrvatskoj pošti imaju mogućnost ljetovati u turističkim objektima PLAVE VALE HSP: Punat (otok Krk), Rogoznica, Bol (otok Brač), Vrboska (otok Hvar) i Mlini kod Dubrovnika.  Vrhunski turistički smještaj, iznimno pristupačne cijene i povoljni uvjeti plaćanja, pružaju Vam mogućnost uživanja u najljepšim hrvatskim turističkim odredištima na Jadranu.

Cijene noćenja su povoljne i kreću se od 40 do 65 EUR po danu turističkog smještaja.

Plaćanje smještaja moguće je jednokratno (prije dolaska na objekt) uz popust od 5% ili u ratama (5-10 mjesečnih rata) bez kamata.  Ako ste za vrijeme glavne turističke sezone od 11. lipnja do 17. rujna 2023., namjeravali svoje ljetovanje ili odmor provesti u nekom od naših turističkih objekata, pozivamo Vas da popunjeni obrazac za prijavu, koji možete naći na internetskoj stranici www.sindikat-hsp.hr ili kod Vašeg sindikalnog povjerenika, DOSTAVITE osobno – poštom na našu adresu PLAVA VALA HSP d.o.o., Radićeva 12, 10000 Zagreb ili putem fax-a na broj 01 4929 676 ili na e-mail blagajna1@sindikat-hsp.hr

POŠALJITE NAM SVOJE PRIJAVE DO 3. OŽUJKA 2023.

U turističkoj sezoni 2023. raspored smjena gostiju bit će na bazi sedam noćenja (smjene su nedjeljom), osim za turistički smještaj u Vrboskoj na otoku Hvaru, gdje će smjene biti na bazi 10 noćenja. Sve preostale informacije vezane uz naše ponude, kao i uz uvjete smještaja možete pronaći na našoj internetskoj stranici www.sindikat-hsp.hr ili upitati na telefone 01 4686 087, 4686 088, 4686 093.

VRHUNSKI SMJEŠTAJ – POVOLJNE CIJENE – TOP TURISTIČKE DESTINACIJE PLAVA VALA HSP d.o.o.

Dana 12. prosinca 2022. bit će održani 9. izbori za radnička vijeća i povjereništva radnika za zaštitu na radu u Hrvatskoj pošti. Izbori će biti organizirani po svim GP-ima (svaki GP bit će jedna izborna jedinica).

Izbori će biti provedeni pisanim putem, a to znači da će svakom radniku zaposlenom u Hrvatskoj pošti na njegovo radno mjesto biti dostavljen glasački listić. Takav glasački listić, najkasnije do završetka glasovanja, odnosno do dana izbora 12.12.2022. treba biti zaprimljen na adresi izbornog odbora u zatvorenoj omotnici.

Želiš li utjecati na odluke o sigurnosti radnih mjesta, našim pravima i obvezama, na poslovanje Hrvatske pošte i svega onoga što nas se itekako tiče, izaberi svoje predstavnike u Radničko vijeće i Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, koji su zakonom utvrđeni oblici suodlučivanja radnika.
Kada ne bi bilo Radničkog vijeća o budućnosti nas radnika, uvjetima rada i o socijalnoj sigurnosti nas i naših obitelji, odlučivao bi jednostrano Poslodavac.

Povjerenici zaštite na radu, sukladno svojim zakonskim ovlastima, također mogu značajno pridonijeti i utjecati na sigurnost radnika na radnom mjestu.
Zbog svega toga trebaju nam povjerenici koji znaju i mogu utjecati na Poslodavca, koji će osigurati radnicima sigurne radne uvjete i zdrav radni okoliš.

Zašto trebaš izaći na izbore? Zbog toga jer o zaštiti naših radničkih interesa MOŽEMO ODLUČIVATI SAMI!

IZAĐI NA IZBORE I GLASAJ ZA LISTU HRVATSKOG SINDIKATA POŠTE

GP 1 – Nositelj liste za RV i PZNR – ŽELJKO ŠEŠERIN
GP 2 – Nositelj liste za RV i PZNR – DUBRAVKO KOVAČIĆ
GP 3 – Nositelj liste za RV i PZNR – ŽELJKO MILJAK
GP 4 – Nositelj liste za RV i PZNR – LIDIJA PULIŠIĆ
GP 5 – Nositelj liste za RV i PZNR – MARIO VRČEK
GP 6 – Nositelj liste za RV i PZNR – DAMIR JURIŠIĆ – ROSSI

IMA NAS 5.500 I ZASTUPAMO ČLANOVE HRVATSKOG SINDIKATA POŠTE
I SVE RADNIKE ZAPOSLENE U HRVATSKOJ POŠTI

Čuvajmo zajedno naša prava i naša radna mjesta

DJELA, A NE PRAZNE RIJEČI

Sve, cvjetno kopno ovo i veliko joj more
Posvećuje mi grud;
Ko zvijezda sam na kojoj tek njeni dusi zbore,
I… lutam kojekud.

Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
Zaorit ću ko grom:
O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
To moj je, moj je dom!

Silvije Strahimir Kranjčević, Moj dom

Svim našim članovima i radnicima čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske!