HSP - Hrvatski sindikat POŠTE

PRETHODNI REZULTATI IZBORA ZA RV I PZNR

Liste HSP-a odnijele veliku izbornu pobjedu u svim GP-ima!

Hvala vam na ukazanom povjerenju!

Liste Hrvatskog sindikata pošte u svim grupama područja, prema prethodnim rezultatima izbora za radnička vijeća i povjereništva radnika za zaštitu na radu u Hrvatskoj pošti, odnijele su izbornu pobjedu te nadmoćnom većinom pomele konkurenciju!

Izbori za RV i PZNR održani su jučer, 13. prosinca 2018., u svim GP-ima, osim u GP 6 gdje su izbori održani 5. prosinca i gdje je lista HSP-a također ostvarila pobjedu.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 1 Željko Šešerin, dobila je 1169 glasova, dok je lista SRHP-a dobila 503 glasa. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 1171 glas, dok je lista SRHP-a dobila 501 glas.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 2 Miljenko Gorup, dobila je 488 glasova, dok je lista RSRH-a dobila 269 glasova. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 492 glasa, dok je lista RSRH-a dobila 250 glasova.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 3 Željko Miljak, dobila je 422 glasa, dok je lista SRHP-a dobila 182 glasa. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 448 glasova, dok je lista SRHP-a dobila 137 glasova.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 4 Lidija Šušić, dobila je 447 glasova, dok je lista SRHP dobila 83 glasa. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 457 glasova, dok je lista SRHP dobila 80 glasova.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 5 Mario Vrček, dobila je 769 glasova, dok je lista RSRH-a dobila 181 glas. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 766 glasova, dok je lista RSRH-a dobila 181 glas.

Prema prethodnim rezultatima izbora za Radničko vijeće, lista HSP-a koju je predvodio naš glavni povjerenik u GP 6 Damir Jurišić, dobila je 461 glas, dok je lista RSRH-a dobila 187 glasova. Na izborima za Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, lista HSP-a dobila je 467 glasova, dok je lista RSRH-a dobila 184 glasa.

Ovom prilikom, zahvaljujemo svim radnicima koji su izašli na izbore i birali svoje radničke predstavnike, a posebno onima koji prepoznali naš kvalitetan rad i brigu za svakog poštanskog radnika i koji su zbog toga glasovali za našu pobjedničku listu.

Čestitamo i svim našim kolegicama i kolegama koji su bili kandidati na ovim izborima ili koji su svojim svakodnevnim radom i aktivnostima doprinijeli ovom našem velikom izbornom uspjehu. Da bismo mogli zaštitili radnička prava i interese potrebno nam je zajedništvo i radnička solidarnost.  Ukazano povjerenje nastojat ćemo opravdati našim predanim svakodnevnim radom i borbom!