TOKIĆ d.o.o., Zagreb

• Hrvatski sindikata pošte – Podružnica 1 i tvrtka Tokić d.o.o. ugovorili su pogodnosti za članove Hrvatskog sindikata pošte.Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić također nudi dijelove za moto i teretni program.

Članovi HSP-Hrvatskog sindikata pošte, ostvaruju do 25 posto popusta (popust se odnosi na više od 80 posto artikala iz asortimana/jednak je za bilo koji način plaćanja) uz popunjavanje pristupnice i korištenje Tokić kartice vjernosti u poslovnicama Tokić d.o.o. Za ostvarivanje popusta novi članovi trebaju upisati pristupni kod koji mogu dobiti kod sindikalnog povjerenika, ispuniti osobne podatke na linku www.kartica.tokic.hr unošenjem pristupnog koda HSP6305.

Moguće je i ručno ispunjeni obrazac poslati na e -mail adresu: potpisane.pristupnice@tokic.hr. (obrazac mora potpisati i pečatirati sindikalni povjerenik)

Tokić kartica vjernosti aktivira se trenutkom slanja pristupnice od strane pristupnika, a prestaje važiti onog trenutka kad pristupnik pismenim putem obavijesti TOKIĆ d.o.o. da otkazuje karticu ili kad društvo Tokić d.o.o. kao izdavatelj kartice vjernosti povuče iz opticaja ili ukine pojedinom korisniku kartice elemente programa vjernosti.

Pravo na popust iz Tokić kartice vjernosti kupac ostvaruje isključivo kupnjom na blagajnama poslovnica društva TOKIĆ d.o.o. Da bi prilikom kupnje ostvario pravo na kupnju s popustom, korisnik Tokić kartice vjernosti obvezan je istu predočiti na blagajni. Kupac može kupnjom u poslovnici društva TOKIĆ d.o.o. i predočenjem kartice vjernosti iskoristiti pravo na popust.