HSP - Hrvatski sindikat POŠTE

IZBORI ZA RADNIČKA VIJEĆA I POVJERENIŠTVA RADNIKA ZA ZAŠTITU NA RADU

Dana 12. prosinca 2022. bit će održani 9. izbori za radnička vijeća i povjereništva radnika za zaštitu na radu u Hrvatskoj pošti. Izbori će biti organizirani po svim GP-ima (svaki GP bit će jedna izborna jedinica).

Izbori će biti provedeni pisanim putem, a to znači da će svakom radniku zaposlenom u Hrvatskoj pošti na njegovo radno mjesto biti dostavljen glasački listić. Takav glasački listić, najkasnije do završetka glasovanja, odnosno do dana izbora 12.12.2022. treba biti zaprimljen na adresi izbornog odbora u zatvorenoj omotnici.

Želiš li utjecati na odluke o sigurnosti radnih mjesta, našim pravima i obvezama, na poslovanje Hrvatske pošte i svega onoga što nas se itekako tiče, izaberi svoje predstavnike u Radničko vijeće i Povjereništvo radnika za zaštitu na radu, koji su zakonom utvrđeni oblici suodlučivanja radnika.
Kada ne bi bilo Radničkog vijeća o budućnosti nas radnika, uvjetima rada i o socijalnoj sigurnosti nas i naših obitelji, odlučivao bi jednostrano Poslodavac.

Povjerenici zaštite na radu, sukladno svojim zakonskim ovlastima, također mogu značajno pridonijeti i utjecati na sigurnost radnika na radnom mjestu.
Zbog svega toga trebaju nam povjerenici koji znaju i mogu utjecati na Poslodavca, koji će osigurati radnicima sigurne radne uvjete i zdrav radni okoliš.

Zašto trebaš izaći na izbore? Zbog toga jer o zaštiti naših radničkih interesa MOŽEMO ODLUČIVATI SAMI!

IZAĐI NA IZBORE I GLASAJ ZA LISTU HRVATSKOG SINDIKATA POŠTE

GP 1 – Nositelj liste za RV i PZNR – ŽELJKO ŠEŠERIN
GP 2 – Nositelj liste za RV i PZNR – DUBRAVKO KOVAČIĆ
GP 3 – Nositelj liste za RV i PZNR – ŽELJKO MILJAK
GP 4 – Nositelj liste za RV i PZNR – LIDIJA PULIŠIĆ
GP 5 – Nositelj liste za RV i PZNR – MARIO VRČEK
GP 6 – Nositelj liste za RV i PZNR – DAMIR JURIŠIĆ – ROSSI

IMA NAS 5.500 I ZASTUPAMO ČLANOVE HRVATSKOG SINDIKATA POŠTE
I SVE RADNIKE ZAPOSLENE U HRVATSKOJ POŠTI

Čuvajmo zajedno naša prava i naša radna mjesta

DJELA, A NE PRAZNE RIJEČI